Het bezit van de laser

| Updated on


Ik heb deze laserdiode (https://www.laserkopen.com/c-40_102.html) ongeveer anderhalve maand geleden gekocht. Het werkte prima. Ik heb de batterijen eruit gehaald en opnieuw geïnstalleerd, werkt weer prima. De quick-release houdt hem stevig vast aan de rail. De aan / uit-knop voor het dradenkruis is een beetje "strak" en moeilijk in de aan-stand te draaien; je kunt het niet gewoon aanraken met je vingertop om het te bedienen, je moet het tussen je duim en vinger grijpen en aanzetten en het op het gewenste intensiteitsniveau instellen. Ook moeten kopers zich ervan bewust zijn dat Nachtzichtmodus niet betekent dat deze laserpen nachtzicht heeft. Als u dit niet goed vastdraait, stuitert het rond. Er is een stuk rubber dat beweegt zonder veel moeite waardoor de schakelaar niet wordt ingedrukt en geactiveerd. In combinatie met omgevingslicht werkt het prima. U kunt uw geld besparen en iets krijgen dat in ieder geval beter uit China werd geslagen of gewoon goedkope optica helemaal vermijden. Ik koop alleen de dure dingen vanaf hier.

Ik liet per ongeluk mijn wapen op de vloer vallen (vloerbedekking) en alles bleef werken. Het gaat elke keer aan, de laserpointer werkt elke keer, en eenmaal ingebracht, houdt het waar en werkt geweldig. Alles bij elkaar genomen zou ik het waarschijnlijk een 5-ster geven als de waardeloze neopreenhoes goed past. Ik belde het in 5 minuten en reed kopspijkers op 30-40 meter. Ik kocht een andere na het gebruik van deze laserdiode voor het testen. Mijn enige spijt is wat te doen met mijn rode stip. Uit de doos werkte het prima. Ik sloeg er een beetje op met de achterkant van een schroevendraaier van frustratie. Wat ik nodig heb is een laserpen 30mW (https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9650.html). Ik zag dat de koperen ring die het positieve contact naar beneden hield los zat. Kleine draai / aanraking van de schakelaar, de rode stip flikkert. Ik betwijfel of dit nog wel een half tijdschrift zal blijven bestaan. Het gebeurde een paar keer, maar niet altijd. Als u zich toevallig in een levensbedreigende situatie bevindt, kan ik overwegen om naar andere mogelijke opties te kijken, zodat u kunt beslissen wat het beste bij u past.

Ik nam het mee naar het bereik en stelde het in op nul. Ik was in staat om zeer strakke shot groepen te krijgen en op nul te stellen met ongeveer 12 ronden precies op het geld. Mijn dochter en ik schoten allebei op doelen van verschillende afstanden en reflexen en opzettelijke schoten, en elke keer was het goed en gemakkelijk te gebruiken. Ik zal de toegevoegde laser waarschijnlijk niet gebruiken, maar toen ik hem kocht, was de prijs juist, dus waarom niet. Ik vind dat ik de gewone stip meer leuk vind dan de anderen omdat de enige klacht die ik heb is dat het dradenkruis helemaal te fel is. Ik wachtte tot ik een paar uitstapjes naar het bereik kreeg voordat ik deze recensie schreef. Na een paar honderd rondes en een paar weken heeft het nul gehouden. Ik heb wel batterijen geplaatst en ervoor gezorgd dat deze werkt, maar ik heb nog niet geprobeerd deze op nul te zetten of te gebruiken. Ik weet niet eens zeker waarom ik er extra voor heb betaald, twijfel of ik deze laserpen 20mW (https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9662.html) ooit zal gebruiken. Ik denk dat het een derde plaats zou kunnen zijn als mijn batterij leeg zou raken en mijn ijzeren plaatsen 's nachts nutteloos waren. Het was dood op doel 20yds weg om te beginnen. U moet de onderliggende bout vastdraaien om te voorkomen dat het vizier niet beweegt, dit staat zelfs in de aanwijzingen, dus zorg dat u ze leest.

laserpen 20mW

Ik heb de 20mW groene laser nog niet geprobeerd, maar het is een leuke add-on. Het ziet er goed uit en voelt goed. Dat gezegd hebbende, zeiden allemaal dat het behoorlijk stevig op het geweer past. Ik heb het nog niet ontslagen en op nul getest. Eerlijk gezegd heb ik er geen hoge verwachtingen van. Ik zette het een stap hoger dan iets dat ik zou gebruiken voor paintball of een bb-gun. U moet het uitgangsvermogen op de laagst mogelijke instelling instellen, anders wordt het doelgebied weggespoeld als u voor precisie fotografeert.

Het was donker en je kon niet gemakkelijk identificeerbare delen zien. Uiteindelijk gebruikte ik een Google-afbeelding om de verschillende aanpassingsknoppen te zien. Het toont een zeer opvallende kleine rode stip. Ik kan niet wachten om het op het bereik uit te proberen. Daarom ging ik verder naar 50 meter. Aan het andere uiteinde van de kabel bevindt zich een aanraakschakelaar die de laserpointer onmiddellijk inschakelt. Daarom, als je ooit je wapen zou moeten gebruiken voor zelfverdediging in het midden van de nacht, zou de indringer de straal niet zien totdat je op de schakelaar drukte en onmiddellijk een rode laserpunt op hem zette. Maar de pijn en moeite van het kopen van dingen die het verzenden door slechte beoordelingen te geven en alle Moties te doorlopen die op je geld wachten, ik ben er gewoon overheen Ik ga het houden en ik ga het gebruiken.

Dus stopte ik met het lezen van de beoordelingen en wacht ik om mijn eigen te maken alleen nadat het in mijn bezit is. Nadat ik het op het pistool had geplaatst met de quick release, ging ik verder met spelen met de functies, ze werken allemaal en lijken prima, en jongen is het ooit cool. Ik speelde ermee in de achtertuin en de laser lijkt op de lijn met de rode stip op ongeveer 25 meter en verder. Ik zie de laser aan de overkant van de straat, die ongeveer 75 meter is.

laserpen 1000mW

Als u op zoek bent naar een groene laserpen 1000mW (https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9722.html) voor professioneel gebruik, vindt u enkele nuttige producten in de online winkel. Hoewel de gemiddelde woning of tuin geen krachtige laser van deze omvang kan herbergen, zijn de mogelijkheden eindeloos voor dit gebruik van lasertechnologie. De nieuwe laserpointers zijn nu online te koop. Na 50 ronden en wat ruwe behandeling, houdt het nul prima. Ik merkte op dat het terug was in de aanblik die ik leuk vond. Het kan geen kwaad om de anderen uit te checken, ook al zijn ze een beetje af. De hoogteaanpassing klikt zoals het hoort.

Updates laser
Share

About Author

CommentsOther Stories by joop koze

Oefenen voor laserpen

joop koze joop koze | 02 Jan

Het pakket van het laserproduct

joop koze joop koze | 07 Dec