Het pakket van het laserproduct

| Published on


Ik ben zeer tevreden met deze laserpen rood met één waarschuwing; het ontbreken van railsleufgeleiders die zouden helpen om de steun onder terugslag te verschuiven. Ik heb dit gisteravond gewezen op mijn achterdeur op de berg achter mijn huis. Ik voelde me alsof ik een stormtrooper was. Ik zou het aanbevelen voor gebruik overdag met een pistool, of je kunt het gebruiken voor sterrenkijken 's nachts, vanwege hoe krachtig het is. Ten eerste zijn de scope-zijspan en railsteunen zelf de kosten van het artikel waard. De batterij die bij de laserpen werd geleverd, duurde minder dan 20 minuten. Een nieuwe Panasonic-batterij loste dit probleem op. Wat betreft de laser; het is krachtig (80+ yards in bewolkt en 120+ in het donker). Bovendien zijn de hoogte- en windaanpassingen behoorlijk grof en beïnvloedt de een de ander.

Toen ik de bruine kartonnen verzenddoos opende, zaten er 4 van die luchtbellenpakketten in en de zwarte kartonnen doos van de fabrikant met daarop de scope in gouden letters, geopend en beschadigd. Wat voor mij geen zin heeft, omdat de buitenverpakking niet beschadigd was; dus hoe is de doos van de interne fabrikant beschadigd geraakt? Het kwam binnen een redelijke tijd aan, veilig verpakt en zoals beschreven. Ik schrijf het op tot de leercurve van de koper. Ik vermoed dat dit apparaat al een tijdje heeft rondgelopen. De hoogte- en windaanpassingen zijn niet lineair en zijn niet goed. Als ik de verticale knop in één richting draaide ex. om omhoog te gaan, beweegt de rode laservlek maar diagonaal of in de andere richting.

Ik moet wat laserpennen kopen. Toen ik zag hoe onzorgvuldig dit was ingepakt, nam ik onmiddellijk een foto ter referentie van hoe het pakket arriveerde. Na inspectie van de scope op eventuele schade, kon ik niet zien dat er iets was beschadigd; dus ik heb de batterij geïnstalleerd en de laserpen gemonteerd en getest. Nadat ik dat had gezien, was ik erg hoopvol dat dit kleine apparaat prima zou werken. Na een paar minuten uitproberen, bevestigde ik de aanwijzer op mijn AR 300 BLK-pistool en plaatste deze in mijn geweerkoffer om hem op zaterdag of zondag naar het bereik te brengen.

Geloof het of niet, we krijgen deze vraag vaak gesteld. Het antwoord is nadrukkelijk: "Nee!" We gebruiken de laserpointer voor andere taken, om gaten in staal te snijden. Dus nee, uw vinger in de laserstraal steken is geen goed idee.

Volgend jaar zal het 50-jarig jubileum van de laserpointer als productietool voor de productie zijn. Uitgevonden in 1960, werd de laserpointer pas vijf jaar later op de plantvloer geïntroduceerd toen de eerste productie van de laserpointer werd gebruikt om gaten in diamanten matrijzen te boren. Maar hoewel laserpointers een lange en succesvolle geschiedenis hebben gehad in de productie, hebben mensen nog steeds veel vragen over hen in die rol.

De laserprojector is ook inherent beter bestuurbaar - u hoeft alleen de kracht van de laser in of uit te schakelen om de diepte van de markering te vergroten of te verkleinen. Meer controle maakt laserpointers ook beter geschikt voor het graveren van delicate materialen die kunnen worden vernietigd door agressievere mechanische methoden. Dus, is de groene laser geschikt voor uw toepassing? Meer informatie over de voordelen van de laserprojector.

Bevestig ofwel aan de achterkant van de drukschakelaar en de andere aan een locatie op het vuurwapen. Omdat ik een linkshandige schutter ben, zou ik de drukschakelaar op de kolf plaatsen zodat mijn middelvinger de schakelaar kon activeren wanneer mijn hand zich in de juiste positie op de greep (rechterkant van de kolf) bevond. Ik kan indien nodig mijn middelvinger aanbrengen of loslaten om de schakelaar te bedienen zonder mijn grip in gevaar te brengen. De laserrailbevestiging is; daarom universeel en is bedoeld om te passen op Picatinny, Weaver en Redfield-bases. Er bestaat; voldoende bevestigingsoppervlak om de houder aan een rail te bevestigen; de bevestigingsoppervlakken moeten voldoende zijn om te voorkomen dat het zicht onder de terugslag beweegt. Ik ben van plan een tweede review te schrijven nadat ik de scope heb gezien, maar dit is slechts mijn eerste op de laserprojector. Het apparaat heeft geen quick-detach (QD) -mogelijkheden. De drukknopoptie is een eenvoudige aan-uitschakelaar. Ik weet niet genoeg over lithiumbatterijen om te weten of dit is hoe ze werken wanneer ze doodgaan of dat het de elektronica in de aanwijzer is die dit doet.

Ik stond op het punt om dat tot een zwakke batterij te schrijven, maar op het moment dat ik de drukschakelaar loslaat en er weer op druk, doet het hetzelfde: superkrachtige stip, dan begint het te dimmen tot het punt van verdwijnen. Dus als ik het een paar keer laat 'rusten', blijft hetzelfde gebeuren. Ik was wantrouwend met enkele opmerkingen. Het werkte prima. Gebruikt in meerderelaserlampen en werkte altijd consistent. Het enige dat ik niet leuk vind, is dat het licht brandt wanneer de batterijen erin zitten. Er is geen aan / uit-schakelaar. Dus moet ik het allemaal in een plastic zak met ritssluiting bewaren. In de instructies staat dat na het waarnemen met de laserlamp op 25 meter, de optica zich binnen 4 inch op 100 meter moet bevinden. Dit product krijgt uw optiek op papier op 25 meter afstand (maar dat zal ook raden). Dus ik retourneer dit voor een terugbetaling en probeer een andere leverancier; omdat het erop lijkt dat in deze prijsklasse alle, zo niet de meeste van deze dingen allemaal identiek zijn en het enige verschil de verschillende branding is.

Updates laser
Share

About Author

CommentsOther Stories by joop koze

Oefenen voor laserpen

joop koze joop koze | 02 Jan

Het bezit van de laser

joop koze joop koze | 20 Dec