Oefenen voor laserpen

| Published on


Ik heb wat laserhandschoenen (https://www.laserkopen.com/c-40_85.html) nodig voor professioneel gebruik. U hoeft alleen de schuif voldoende naar achteren te trekken om ervoor te zorgen dat de trigger wordt gereset, wat ergens ongeveer 1/2 inch tot 1 inch beweging van de schuif blijkt te zijn (of minder). Ik vond het helemaal niet vervelend om de dia na elk schot terug te moeten "stoten". Ik ben nu voor de meeste van mijn opnamen ongeveer 2 cm uitgespreid en wordt steeds beter. Stel je voor wat 15 minuten oefenen met droog vuur per dag thuis zal doen voor je schietvaardigheden? Toen ik erop tikte, zou het uitschakelen maar uiteindelijk na een paar schoten weer aan blijven. Eerst dacht ik dat het de schakelaar was die bleef hangen, maar op basis van meer testen leek het iets anders dan de schakelaar. Ik nam contact op met de klantenservice via e-mail van hun website en er werd snel op gereageerd. Ik gaf wat informatie en kreeg meteen een vervangende schakelaar zonder probleem.

Ik belde de klantenservice en was meteen verbonden met een JETLASERS-vertegenwoordiger. Ik legde uit dat ik dit item had gekocht en dat het niet in mijn wapen paste en hij vertelde me toen dat ze het item zouden terugbetalen en dat ik deze laserhandschoen niet hoefde terug te brengen. Ik had veel geld kunnen besparen als ik deze eerst had gekocht! Het wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde batterijen, plus een extra set. Voordat iedereen denkt dat dit te wijten is aan gebruikersfouten, moet ik erop wijzen dat dit mijn tweede is. Ik denk dat de lasergraveermachine (https://www.laserkopen.com/c-40_103.html) nuttig zal zijn. Ik kreeg ook een 40 cal voor een sig en gebruikte het ontelbare keren. Ik weet dat er hier mensen zijn die zonder problemen hetzelfde doen. Ik kan niet alleen voor mijn ervaringen spreken. Als dit het geval is, GEBRUIK HET NIET.

Dingen die ik heb opgemerkt met behulp van deze laserpen:1) Het deel van mijn vinger dat de trekker overhaalt, is nu veranderd. Hoe meer van de gebruikte tip, hoe minder het trekken naar de zijkant ik krijg.2) Hoe vierkanter mijn lichaam is naar het doelwit, maakt me stabieler.

Ik heb me nooit gerealiseerd hoe zulke kleine veranderingen het verschil maken. Dus het heeft de manier veranderd waarop ik fotografeer - dit is de kosten meer dan waard. Ik heb gemerkt dat mijn groepen zijn gekrompen en ik verwacht niet zo veel op het schot als ik was. Er is ook geen altijd-aan, alleen de timer, wat naar mijn mening een ontwerpfout is, omdat deze lasergraveermachine maximaal 15 seconden toestaat - hoe kun je alles zien of zelfs plezier hebben wanneer je het constant moet resetten ? OK, wat betreft de CANS, hetzelfde probleem maar erger - ze bleven vanzelf omdraaien zodra ik de flipper reset, behalve in een donkere kamer. Anderen hebben hierover geklaagd, maar het was belachelijk, ik had naar de klachten moeten luisteren. Als u dit overkomt, is de batterij kortgesloten met de buitenmantel. De derde is meer een voorkeur.

Je kunt niet fout gaan met deze groene laserpen van 1mW (https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9668.html). Het wordt een hulpmiddel van onschatbare waarde terwijl ik mijn vrouw en dochter de basis van pistoolschieten leer. Ik heb dit product gekocht en het heeft een geweldig concept, maar de uitvoering ontbreekt. Allereerst zit het niet altijd goed voor nul. Ten tweede, zoals vele anderen na enkele honderden schoten, begon het te blijven alsof de knop aan de achterkant vast zat. Nadat ik geprobeerd heb erachter te komen wat er aan de hand is, denk ik dat ik het heb uitgezocht.

Hoe verhoudt dit zich tot zijn concurrent? Ik heb twee laserpennen. Maar ik schrijf deze recensie om je te vertellen hoe fantastisch de klantenservice is. Ik kreeg een e-mailreactie letterlijk binnen enkele uren. Geen vragen gesteld, geen onderhandelen, geen vragen om porto of afhandeling te betalen, geen schuld voor het probleem. Ik oefen nu linkshandig en ga heen en weer, linkerhand dan rechterhand. Het rode licht laat zien hoeveel handbeweging er is en het heeft me geholpen mijn doel te stabiliseren. Na het veranderen van mijn voorzicht en het aanpassen van het achterzicht moest ik corrigeren voor enige draaiende beweging bij het overhalen van de trekker. De laser beweegt mee met het vuren, hij blijft ongeveer een seconde branden.

Deze 2000mW laserpointers komen op een grote manier het toneel op. Verwacht ze binnenkort in een lokaal theater of locatie bij jou in de buurt te zien. Deze laserpen kan minder warmte produceren dan traditionele podiumverlichting. Warmtestraling van traditionele podiumverlichting is oncomfortabel voor operators en artiesten. Het kan ook brand veroorzaken. En het allerbelangrijkste: ik raak veel meer vertrouwd met mijn pistool omdat ik honderden schoten in een uur of zo kan oefenen.

laserpen 2000mW

Deze laserpen van 2000mW helpt me de juiste houvast te ontwikkelen en de trekker correct in te drukken. Als het strepen vertoont, maak ik een fout met mijn vasthouden of triggerpers of beide. Ik leer mijn fouten en hoe ze te corrigeren. Ik hoop dat ze een 38/357 cartridge-versie maken omdat mijn dame een revolverpersoon is. Het enige dat ik kan zeggen is dat het me enorm heeft geholpen om mijn trekker over te halen, omdat mijn laseropnamen in het begin een beetje wiebelig waren (wat ik anders niet zou weten wanneer ik op het bereik fotografeer). Het verbeterde mijn doelwerving vanuit verschillende posities, sterke hand, zwakke hand, enz. Ik wilde het gebruiken voor mijn vrouw om mee te oefenen, maar ik gebruik het ook. Je plaatst het in de loop waar een kogel zou zijn. Elke keer dat u de trekker overhaalt (zodra het pistool is gespannen), ziet u een flits van de rode stip waar u op mikte. Ik gebruik het met het laserdoel en vind het gewoon geweldig. Het is ook heel leuk. Ik heb veel oefening gekregen om de actie terug te trekken.

Updates laser
Share

About Author

CommentsOther Stories by joop koze

Het bezit van de laser

joop koze joop koze | 20 Dec

Het pakket van het laserproduct

joop koze joop koze | 07 Dec